Avui he dansat en cercle!

Transformar memòries i ferides.

Feia temps que necessitava trobar un moment per sanar una ferida que estava pendent. Sabia que era un moment important per a mi. Per això, havia de sentir-me amb forces i amb molt d’amor cap a aquesta situació.

El primer ha estat preparar l’espai amb un petit altar perquè m’acompanyi. Això pot ser una espelma, una pedra o quars i les coses que he sentit en aquest moment. A vegades, ho transito amb una visualització, altres una meditació, altres vegades començo alliberant amb EFT Tapping i acabo ballant. En fi, que poden passar moltes coses!

transformar.lauramiralpeix.entrada.Mataró

Aquest matí treballant a l’ordinador, he fet una de les meves pauses per ballar. Són cinc minuts per baixar al cos i alliberar qualsevol emoció o tensió. En aquest moment ja he sentit que aquesta seria la manera de sanar aquesta i transformar aquesta memòria.

Mentre estava dansant imaginava com al meu voltant m’acompanyaven totes les dones que he conegut del meu llinatge. Darrere nostre també ens acompanyaven la resta de les nostres ancestres. Totes hem dansat en cercle per sanar aquesta memòria. Durant una hora! Sabent que mai saps que passarà … Ja em reservo una bona estona per a mi.

Tu també ho pots fer

Ha estat preciós!! He plorat, he rigut i m’he abraçat amb molt d’amor.

He acabat amb una visualització creativa per acabar amb el procés. T’ho recomano totalment! Troba el moment i el lloc adequat, connecta amb aquesta situació i deixa’t sentir. Sempre des de l’amor i el respecte.

Sentir-te acompanyada/t

Si tens qualsevol dubte estic aquí per ajudar-te i acompanyar-te. En les meves sessions individuals i en els tallers sempre incorporo les diferents tècniques segons el moment i la situació perquè d’una manera respectuosa, amorosa i eficaç puguis transitar, sanar i alliberar aquesta situació que t’afecta per poder sentir-te més lliure i en pau.

És un camí de transformació preciós. Si vols, jo t’acompaño.

Una forta abraçada,
Laura

Altres temes que et poden interessar

Vols estar informada?

Si vols rebre més informació de tot el contingut i de totes les novetats, introdueix el teu nom i adreça de correu electrònic per rebre el butlletí. Gràcies!