Llum i amor

Amor, quina paraula tan preciosa, oi?

Amor a tu mateixa, amor a la vida i a la natura, amor a una preciosa flor, amor als teus éssers estimats… un amor tan profund que t’omple l’ànima.

Fa anys quan vaig començar aquest camí d’evolució i de transformació personal estava una mica perduda. Buscava i buscava. No sabia exactament que era, però sabia que encara no ho havia trobat. La meva vida anava canviant per millor, això sí, però encara em faltava alguna cosa.

Fins que un dia vaig deixar de buscar i vaig començar a sentir i escoltar-me. Ohh vaig pensar… Què és aquesta part de mi que pulsa tan fort i que demana sortir a crits ?

Aquest desig tan fort que hi havia dins meu volia expressar-se, sense por, sense culpa, sense judici, sense restriccions… era la meva ànima, la meva essència interior. Pots anomenar-la com vulguis, intuïció, saviesa interna… tant se val, al final ens referim al mateix, pura llum i amor que forma part de tu.

La transformació personal

El camí d’evolució i transformació personal té pujades i baixades sens dubte. Abraça-les totes amb molt d’amor i comprensió i estima’t incondicionalment sempre. Tot forma part de tu i del teu camí.

Des de llavors comparteixo a través de sessions individuals i tallers aquest sentir, perquè puguis alliberar i transformar el que et limita i així poder connectar amb la teva essència, poder expressar el teu veritable ésser i viure amb més plenitud.

Sentir-te acompanyada/t

Si tens qualsevol dubte estic aquí per ajudar-te i acompanyar-te. En les meves sessions individuals i en els tallers sempre incorporo les diferents tècniques segons el moment i la situació perquè d’una manera respectuosa, amorosa i eficaç puguis transitar, sanar i alliberar alló que t’afecta per poder sentir-te més lliure i en pau.

Et desitjo un dia feliç!

Amb molt d’amor,
Laura

Altres temes que et poden interessar

Vols estar informada?

Si vols rebre més informació de tot el contingut i de totes les novetats, introdueix el teu nom i adreça de correu electrònic per rebre el butlletí. Gràcies!