Sanació amb la teva nena interna

La sanació amb la teva nena interna és de les coses més boniques que pots experimentar.

Simplement, hi ha moments en què saps que has de parar i connectar amb ella. Sentir-la. Saps que necessita la teva atenció.

Jo ho faig a través de les visualitzacions creatives i també permetent-me connectar amb ella fent allò que desitja i la fa feliç. L’escolto, la sento.

Quan faig les visualitzacions moltes vegades em preparo el lloc amb tot detall, espelma, encens, un espai tranquil… però altres vegades és un moment imprevist mentre estic fent alguna altra cosa.

M’encanta fer visualitzacions mentre vaig passejant. Quan vaig per la ciutat m’imagino tot ple d’arbres, plantes i flors que m’envolten. És un autèntic bosc. Hi poso de tot. És un moment molt divertit, de connexió i relaxant, ja que m’encanta la natura.

Fa uns dies, mentre passejava per un espai enmig de la natura, on em sento com a casa, em va venir a la ment una imatge de quan tenia cinc anys i vaig començar a fer una visualització d’aquelles espontànies.

La meva nena reia, estava molt feliç d’estar allà i al moment també vaig visualitzar a la meva nena de quan tenia dos anys. Que bonic i divertit, vaig pensar. I vaig anar afegint totes aquelles nenes, aquelles noies adolescents i dones, en diferents edats i que formen part de mi.

Cada una d’elles agafava la mà a l’altra que tenia més edat, mirant-la, honrant-la, fins a arribar a la dona actual que sóc ara, tornant la mirada a totes i honrant-les a cada una d’elles.

Quant d’amor vaig sentir. Ens vaig imaginar a totes dansant en cercle, rient i mirant-nos amb molt d’amor. Ens estimem. Les estimo! Som totes tan boniques.

Afegir a les visualitzacions

Vaig afegir aquesta vivència a una visualització guiada que vaig fer en l’últim taller que vaig facilitar de Vibrar en la teva llum.

Si t’agrada la proposta també pots afegir-ho a la visualització guiada de “Sanació amb la nena interna” que tens a la part de Recursos gratuïts.

Una abraçada,
Laura

❤️❤️

Vols estar informada?

Si vols rebre més informació de tot el contingut i de totes les novetats, introdueix el teu nom i adreça de correu electrònic per rebre el butlletí. Gràcies!