La meva rutina diaria amb oli essencial d’espígol

La meva rutina diaria d’aromateràpia de cada matí és posar unes gotes de l’oli essencial al palmell de la mà (no amb tots els olis es pot fer directe a la pell), friccionar les mans i olorar de manera suau, anar acostant i allunyant fins a trobar la intensitat que m’agrada. Després passo les mans per tot el meu cos, a vegades de manera suau, com una carícia, i a vegades en forma de fricció ràpida. Em deixa com nova!

M’encanta! 

aromaterapia_espigol_lauramiralpeix

Sempre hi ha preferències a l’hora d’escollir una essència. Hi ha olors, energies que t’atrauen especialment. La veritat és que me n’agraden moltes, però des de fa uns anys no em separo de l’espígol. De tant en tant intento canviar, però acabo altra vegada amb l’espígol. 

L’espígol em fa sentir protegida, la sensació és com una gran abraçada, una abraçada càlida, plena d’amor, d’amor incondicional, em sento nodrida i amb una gran sensació de pau.

I tot això, només amb l’oli d’espígol.

Com et pot ajudar l’aromateràpia?

En les meves sessions sempre que es pot servir l’aromateràpia, ja que és una manera molt eficaç de treballar diferents tècniques en un conjunt, aprofitant cadascuna de les seves qualitats per a un millor benefici en l’àmbit global, aconseguint així un millor resultat.

En l’àmbit energètic, a través del seu patró vibracional, t’ajuden a harmonitzar els diferents centres energètics, i els diferents camps subtils, potenciant la freqüència vibratòria de tots ells, i desfent qualsevol bloqueig o disfunció que pugui haver-hi.

Des de la psicoaromateràpia t’ajuden a arrelar-te i a aportar estabilitat i seguretat. També t’ajuden a prendre consciència i alliberar emocions amagades i bloquejos.

Tot això t’ajuda molt en qualsevol procés de creixement personal, ja que és un complement per trobar el camí en moments en què et puguis quedar estancada o per potenciar el treball en alguna situació.

aromatarapia.lauramiralpeix.llarga

Us sostenible dels olis essencials

L’aromateràpia està passant per un moment d’expansió molt gran i afortunadament som moltes que també estem veient l’impacte negatiu que això suposo per al nostre ecosistema.

Per això, utilitzo els olis essencials en les ocasions en què no tinc cap més alternativa i sobretot, sempre que sigui possible, utilitzar plantes del nostre entorn. L’entorn en què vivim és el que ens dona la medicina que necessitem.

Sempre recomano fer-ne un ús responsable en harmonia amb la natura.

Hi ha moltes altres opcions a l’hora de fer ús dels olis essencials, la que a mi m’agrada per l’ús que els dono als olis essencials és les maceracions de la planta i estar en contacta amb la planta, ja sigui fregar-la suaument per treure’n l’aroma o seure al seu costat per gaudir de tota la seva energia i freqüència vibratòria.

Si estàs passant un moment en el qual necessites acompanyament, contacta amb mi i estaré encantada d’aconsellar-te la millor manera en que et puc ajudar!

Una abraçada!

Laura

Vols estar informada?

Si vols rebre més informació de tot el contingut i de totes les novetats, introdueix el teu nom i adreça de correu electrònic per rebre el butlletí. Gràcies!