Connexió a través de les flors

Recordo de ben petita quan sortíem d’excursió a la muntanya, que sempre observava l’entorn i la seva bellesa: els arbres, les flors, els ocells, les pedres del riu… Sentia que em fusionava amb aquell preciós entorn ple de vida.

Recordo aquells moments com màgics, connectada totalment amb mi mateixa, com una més en tot aquell món.

Sobretot sentia i sento una gran connexió amb les flors. Són tan precioses, delicades, suaus i al mateix temps amb una energia interna capaç de créixer i expandir-se amb força.

Com moltes sabreu fa uns anys em vaig iniciar en el preciós camí de la canalització. De manera conscient, clar. Si abans ja sentia una forta intuïció, ara la sensació i connexió és intensament meravellosa. Amb el temps prens consciència i vas veient el sentit de les coses que has anat experimentant al llarg de la vida.

I en aquest sentir i viure actual, penso moltes vegades en aquells moments, quan era petita, enmig del camp, envoltada de natura, de les flors, els ocells, els arbres… durant hores, sense avorrir-me. Mentre els grans, en la distància, estaven ocupats en les seves coses, jo estava en el meu món. I que feliç i plena em sentia. Ho recordo com si fos ara.

M’imagino tenint unes converses precioses amb les flors… Ara ho tinc tan clar. Si pogués recordar algunes d’elles, seria tan bonic. Bé, també en puc tornar a tenir de noves…

S’obren nous camins per compartir, plens d’il·lusió, d’amor i de bellesa.

Relats per l’ànima a través de les flors:

https://lauramiralpeix.com/blog/

Agraïda!

Una forta abraçada,
Laura

Vols estar informada?

Si vols rebre més informació de tot el contingut i de totes les novetats, introdueix el teu nom i adreça de correu electrònic per rebre el butlletí. Gràcies!