Què fa l’energia en al nostre cos?

Quan estem sans i en equilibri la nostra energia circula lliurement pel nostre cos nodrint tots els nostres òrgans i cèl·lules, i regulant totes les nostres funcions vitals.

Cada pensament, sentiment i experiència d’una persona té efectes sobre el nostre organisme i sobre el nostre sistema energètic. Per tant, quan no sanem o resolem algun conflicte aquest s’instaura dins nostre en forma de bloquejos.

Reiki_aromateràpia Laura Miralpeix Mataró Espai Teràpies

Aquests bloquejos alteren el fluxe normal energètic fent que quedi estancat i no circuli lliurement, alterant les funcions del nostre organisme i reduint així la nostra qualitat de vida. El Reiki ens ajuda a desbloquejar i recuperar aquesta circulació energètica.

Amb el Reiki augmentem el nostre nivell energètic, ajudant així a eliminar emocions estancades i a ajudar al nostre organisme a posar en funcionament tots els mecanismes necessaris per restablir la nostra salut.

El terapeuta Reiki únicament transmet aquesta energia a la persona, per tant, la quantitat d’energia rebuda en una sessió està determinada per la pròpia persona i les seves necessitats.

En què ens pot ajudar l’Aromateràpia en una sessió de Reiki?

L’Aromateràpia utilitza els olis essencials de flors, fulles, fruits, llavors, escorça, arrels, branques i resines. Aquests olis essencials són extractes vegetals volàtils i concentrats. Es difonen molt ràpidament a l’ambient per això, només el fet de sentir la seva olor ja provoca canvis beneficiosos en al nostre organisme.

Es poden utilitzar tant en massatges, banys, com en difusor per l’ambient. Per prendre olis essencial per via oral, cal anar amb molta precaució, i sempre fer-ho sota la supervisió d’un professional.

Els olis essencials, a través del seu patró vibracional, t’ajudaran a harmonitzar els diferents centres energètics, i els diferents camps suptils, potenciant la freqüència vibratòria de tots ells, i desfent qualsevol bloqueig o disfunció que hi pugui haver

És una manera molt eficaç de treballar les diferents tècniques en un conjunt, aprofitant cada una de les seves qualitats per un millor benefici a nivell global, aconseguint així un millor resultat.

En una sessió de Reiki es pot utilitzar l’aromateràpia tant per via tòpica sobre els centres energètics corresponents, com per via olfativa.

Aromateràpia emocional i energètica Laura Miralpeix Mataró

Aquests serveis formen part de la Sessió d’acompanyament individual. Veure menú principal

Vols estar informada?

Si vols rebre més informació de tot el contingut i de totes les novetats, introdueix el teu nom i adreça de correu electrònic per rebre el butlletí. Gràcies!